Velikost

MOREL 1880

Avtentični visoko kvalitetni okvirji, ročno izdelani po priznani francoski tradiciji z ugodjem in tehnologijo 21. stoletja. Poklon stari praksi na nov način. Klasična lepota je večna. Morel 1880 išče navdih v klasičnem oblikovanju in sodobnih materijalih.

OGA

Estetika, eleganca in sodobni materijali so se združili v patentiranem sodobnem oblikovanju. MOŠKA linija funkcionalnega in modernega dizajna skandinavske arhitekturne šole.

LIGHTEC

Zelo lahka, izjemno udobna tehnična UNISEX linija iz nerjavnega kirurškega jekla / karbona / TR90 in brez-vijačno patentirano tehnologijo.

REBEL VISION

Včeraj najstnik, danes študent, jutri legenda. Mlad po srcu, a vedno upornik. MOŠKA linija za vse mlade po srcu, navdihnjena z urbanimi športi in vsakodnevno modo.

NOMAD

Svet je lep. Bodite NOMAD, spoznajte ta očarljiv svet.  UNISEX kolekcija za vse novodobne nomade, navdihnjena s simboli svetovnih metropol in pokrajin, barvami, vzorci in kulturnim bogastvov širnega sveta. Nove kolekcije SAO PAOLO, VANCOUVER, MILANO, PALM SPRINGS za prave nomade vas pričakujejo.

KOALI

Pustite se zapeljati živahnemu in barvitemu svetu Koali. Pripravite se na povratek pomladi. ŽENSKA linija, ki se išče navdih v naravi, posnema čudovite oblike in nepričakovane barvne kombinacije. Kolekcija polna radosti, navdihnjena od NARAVE.

  • MOREL 1880

  • OGA

  • LIGHTEC

  • REBEL VISION

  • NOMAD

  • KOALI

Sporočilo

PDFnatisniE-pošta

Pustite se zapeljati živahnemu in barvitemu svetu Koali. Pripravite se na povratek pomladi.

ŽENSKA linija, ki se išče navdih v naravi, posnema čudovite oblike in nepričakovane barvne kombinacije.

Kolekcija polna radosti, navdihnjena od NARAVE.

s18-koali